Liity jäseneksi!

Suomen roolipeliseura ry on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat parantaa suomalaista roolipeliskeneä, oli intohimosi sitten larppaus, pöytäropet, freeformit tai vaikka foorumiropet. Seuran jäsenenä olet mukana tukemassa seuran monia koko skeneä hyödyttäviä projekteja ja tapahtumia ja pääset mukaan vaikuttamaan niiden kehityssuuntaan.

Jäsenenä saat neljästi vuodessa ilmestyvässä uutiskirjeessä ensimmäisenä tiedon seuran projekteista ja tapahtumista. Seuran jäsenillä on läsnäolo-oikeus hallituksen kokouksissa ja suurinta valtaansa jäsenet käyttävät vuosikokouksessa valitessaan seuran puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja hallituksen, sekä päättäessään toimintasuunnitelmasta.

Liittyä voi helposti täyttämällä liittymislomakkeen osoitteessa suomenroolipeliseura.yhdistysavain.fi

Seuran jäsenmaksu vuodelta 2018 on 10e ja liittymismaksu on 10e. Jäsenmaksun maksuohjeet saat parin viikon sisällä liittymislomakkeessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Hallitus käsittelee jäsenmaksun maksaneet hakijat noin kerran kuukaudessa pidettävissä kokouksissaan.