Missä ja milloin tapahtuma on?

Tapahtuma järjestetään 16. – 18.2.2018 Otavan Opistolla (Otavantie 2B, 50670 Otava).

Tapahtumapaikalle saapuminen

Otavan Opisto sijaitsee n. 12 km päässä Mikkelin keskustasta. Otavan ja Mikkelin välillä kulkee linja-autoja (aikataulut löytyvät Matkahuollon reittioppaasta). Kyytiä keskustan sekä Otavan Opiston välillä kannattaa tiedustella myös tapahtuman Facebook-sivulta.

Pysäköintialue sijaitsee n. 100 metrin päässä opistolta osoitteessa Topeliuksentie 3-5, 50670 Otava (korkean asuntolarakennuksen takana).

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 14.1.2018.

Ilmoittautuminen on sitova. Maksut palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan koulutuksen. Mahdollisessa peruutustapauksessa osallistuja voi ilmoittaa toisen osallistujan tilalleen.

Hinta

Osallistumishintoja on kolme majoitusvaihtoehdon mukaan. Kaikki sisältävät osallistumisen tapahtumaan ja ruokailun. Maksuohjeet toimitetaan ilmoittautumisen jälkeen ja maksu tulee suorittaa ennen tapahtumaa.

  • Sänkymajoitus 2-3 hengen huoneissa: 55€
  • Lattiamajoitus: 45€
  • Ei majoitusta: 40€

Majoitus

Majoitus tapahtuu Otavan Opiston asuntolassa, joka sijaitsee päärakennuksen lähellä. Majoitustiloina on 1-3 hengen huoneita ja lattiatilaa. Sänkymajoitusta sisältää liinavaatteet. Asuntolassa on myös keittiötiloja, joissa on mahdollista valmistaa itse ruokaa.

Ruokailut

Osallistumismaksu sisältää seuraavat ruokailut:

  • Lauantai: aamupala, lounas, päivällinen
  • Sunnuntai: aamupala

Palvelut

Tapahtumapaikan läheisyydessä on kaksi kauppaa sekä ravintola.