Tervetuloa α-coniin!

α-con on suomalaisen pöytäroolipeliskenen kohtaamispaikka, villien ideoiden sulatusuuni sekä uusien viritelmien paras koetinkivi. α-conin työpajoissa suoritetaan pelinjohtajien vuosihuolto ja päivitys sekä pohditaan pelinjohtamisen sietämätöntä keveyttä. Roolipeliteoreetikot pääsevät hiomaan ideoitaan naamakkain, pelintekijät vaihtamaan parhaita vinkkejään ja skeneaktiivit tapaamaan toisiaan vertaistuen merkeissä. Tapahtuma on suunnattu kaikille, joille on tärkeää kehittää pöytäroolipeliharrastustaan ja roolipeliskeneä.

Tämän lajissaan toisen α-conin teemana on Skene 2020, eli roolipelaamisen tulevaisuus. Ohjelmissa pohditaan, miltä pelityylien, pelien ja pelaajien tulevaisuus näyttää. Kuka on tulevaisuuden roolipelaaja ja missä, miten ja kenen kanssa hän pelaa? Lue lisää conin teemasta ja siitä, mitä se ropeskene oikein on täällä!

α-con järjestetään Otavan Opistolla 16.-18.2.2018. Kurssi sisältää yhden etäopiskelupäivän verran ennakkotehtäviä. Tehtäväpaketissa on luettavaksi ohjelmanpitäjien valitsemia työpajojen aiheisiin liittyviä tekstejä, sekä kysely roolipeliskenen tilasta omissa pelipiireissäsi.

 

Tapahtuman Facebook-sivu

 

Tapahtumaan ilmoittautuminen on päättynyt.